Over ons

Snel, betrouwbaar en anytime transport op de weg.

FasTransport B.V. is een organisatie, waarbij snel en betrouwbaar transport centraal staat. Of het nu gaat om een spoedlevering van documenten óf ander transport; wij kunnen u zeker verder helpen. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door anytime delivery te bieden. Op deze manier staan wij ook in de weekend- en avonduren voor u klaar.

Wij zijn voornamelijk actief in Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Noord-Holland en Utrecht. Echter staan wij ook gewoon voor u klaar als het gaat om andere Nederlandse provincies.

Meer weten over alle diensten die wij u kunnen bieden? Klik dan hier. Natuurlijk kunt u ook direct een medewerker spreken door naar het algemene telefoonnummer op onze website te bellen.

Diensten

Sneltransport nodig? Neem contact met ons op!

Het ontstaan van onze bedrijfsnaam is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen. Een van de belangrijkste aspecten in onze dienstverlening is de snelheid waarmee wij werken. Zo kunnen wij bedrijven bijvoorbeeld verder helpen met onder andere sneltransport (vervoer zonder overslag). Uiteraard zorgen wij ervoor dat wij ook altijd op een veilige manier op weg gaan.

Offerte aanvragen?

Meer informatie verkrijgen over hoe wij te werk gaan (en wat de mogelijkheden zijn) óf wilt u liever direct meer inzicht in onze tarieven?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan door het formulier in te vullen of door direct te bellen naar het telefoonnummer op onze website.

Het verzenden van een aanvraag is altijd vrijblijvend

✓ Ontvang een reactie binnen 24 uur (of bel direct)

Profiteer van onze anytime delivery!

5 + 15 =